Sletning af gruppe

Sådan sletter du en gruppe

Skrevet af leo Pedersen

Sidst opdateret 8 måneder siden

Du finder først den gruppe du gerne vil slette (Grupper -> "gruppen").

Derefter skal du redigere gruppen, det gøres via menuen (de tre små prikker).
​

Herefter skal du igen finde menuen, og du kan nu slette gruppen.
​

Vær opmærksom på at handlingen ikke kan fortrydes, og at du ikke kan slette system grupper.