Gå til hovedindhold
Vagter & Vagtplaner

Sletning af vagtplaner

Bulk sletning af vagtplaner

Skrevet af leo Pedersen

Sidst opdateret 10 måneder siden

Fra vagtplans oversigten kan du bulk slette dine vagtplaner

Via menuen vælger du 'Slet vagter'

Marker en vagt og vælg select 'All Shift'

Vælg herefter 'Slet vagter'