Vagtplansindstillinger

Sådan bruges oversigten vagtplansindstillinger

Opdateret over en uge siden

Under indstillinger - vagtplaner, kan ud se indstillingerne for alle dine vagtplaner.

I toppen har du en forklaring på de forskellige ikoner, og hvad de betyder.

Derefter får du præsenteret alle dine vagtplaner og deres indstillinger, samt oplysninger om antallet af vagter, der er ledige og besatte.

Hvis du klikker på vagtplanens navn, kan du ændre indstillingerne for den, og hvis du klikker på den lille pil på linjen med arbejdspladsnavnet, går du direkte til vagtplanen.

Hvis du vil opdatere alle dine vagtplaner på samme tid, kan det gøres via de tre vertikale prikker i højre hjørne. Her kan du tilføje eller fjeren et tag fra alle eller opdatere indstillingerne for alle vagtplanskategorierne. Husk, at det ikke er alle vagtplanskategorier der opdateres hvis du går den vej igennem.

Hvis teksten er rød betyder det, at der er en upubliseret vagt i vagtplanen.