Indstillinger

Under indstillinger kan du ændre og tilpasse.

Opdateret over en uge siden

Under indstillinger kan du ændre og tilpasse de indstillinger du ønsker at tildele dit event.

Du kan ændre følgende. Forklaring kommer efterfølgende:

• Abonnement

• Kontaktinformationer

• Events

• Vagtplaner

• SMS

• Tags

• Ændre tilmeld

Abonnement
Her kan du se dit nuværende abonnement, opgradere og nedgradere, se dine nuværende moduler og fakturer.

Kontaktinformationer
Her kan du tilføje og ændre kontaktinformationer.
Inklusiv: brugernavn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, e-mail, support e-mail, hjemmeside, CVR, kontaktperson og logo. Det er også her du tilføjer dit logo. Husk på, at lave en specifik support e-mail og kontaktperson.

Events
Her kan du styre og lave events, se tidligere events and forbundet arbejdspladser. Det er også her du kan specificere hvilke dage dit event tager sted.

Vagtplaner
Her kan du finde et overblik over de indstillinger over alle dine vagtplaner. Du kan se hvis en vagt er godkendt, om vagten kan anmodes og hvem der kan søge om dem.

SMS
Her kan du opsætte SMS indstillinger. Hvem SMS'en bliver sendt til, hvis gruppen eller supervisor skal sende SMS'en til sin gruppe/team, og om der skal være en SMS påmindelse inden brugernes næste vagt. Du kan også få en logbog over SMS'er, hvilket betyder at du kan se din SMS balance og den seneste sendte SMS.

Tags
Her kan du følge med i dine tags. Tags kan rulle. Bruges til brugere og dele brugere, eksempelvis give dem specielle rettigheder eller highligte VIP brugere.

Ændre tilmed
Her kan du ændre tilmeld for nye brugere ned til den mindst detalje.

Disse indstillinger er kun tilgængelig for administrator.