Indstillinger
Kontaktinformation

Tilføj eller rediger dine kontaktinformationer

Opdateret over en uge siden

Du kan finde din konto kontaktinformationer under menuen 'indstillinger - kontaktinformationer'.

Her kan du tilføje og ændre dine kontaktinformationer.
Du kan specificere følgende:

• Konto navn

• Adresse

• Postnummer

• By

• Land

• Telefonnummer

• E-mail

• Support e-mail

• Hjemmeside

• CVR

• Kontaktperson

• Logo

Dit kontonavn vil blive vist for brugerne og er navnet på din konto hos Crewnet.

Adresse, postnummer, by, land, telefonnummer, e-mail og CVR bliver brugt i relation til faktura detaljer, og så vi har mulighed for at se hvem der ejer kontoen.

Support e-mail bliver brugt til supporthenvendelser til din konto og den kontaktperson der er angivet.

Dit logo vil blive vist mange steder på Crewnet.