Manual
Hvordan laver jeg en håndbog?

Hvordan laver man en håndbog som brugerne kan se i og blive klogere på deres spørgsmål.

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

For at klæde dine brugere bedst muligt på, kan de læse din håndbog.

Den kan indeholde de mest basale informationer for det arbejde der skal udføres. Du kan angive så meget du vil. Håndbogen er delt ind i kategorier, såvel som en velkomst kategori eller funktions beskrivelse. Under hver kategori kan du skrive artikler, eksempel hvad der forventes.

Alle kategorier og artikler kan blive organiseret i den rækkefølge du ønsker. Det er også muligt, at se alle artiklerne i alfabetisk rækkefølge.

Det er muligt at tilføje links, lister og formater tekster.

Nedenstående er et eksempel på hvordan din håndbog kan se ud.

Kun en administrator kan redigere i håndbogen.