Begivenheder

Hvad er begivenheder og hvordan virker det?

Opdateret over en uge siden

Begivenheder kan næsten være alt. Det kan blive brugt til at organisere fester, møder, evalueringen og alt andet du kan invitere folk til.

Begivenheder er små arrangementer, hvor du ikke behøver at lave store planer og bruge vagtplaner. Begivenheder i Crewnet er eksempelvis forbundet med en gruppe eller et arbejdssted.

Du kan vælge mellem typerne, møde og events.

Møde
Hvis du vælger et møde får du mulighed for, at lave en agenda, et referat og invitere relevante personer med til mødet.

Events
I events får du mulighed for at skrive hvor og hvordan, samt hvornår der senest skal være svar. Ligeledes kan du lave en beskrivelse. Efter dette har du mulighed for at invitere dem du vil, sende dem en invitation og altid holde øje med hvem der svarer tilbage.

Du kan også tilføje kommentar, billeder og videoer til dit event, og lade de inviterede personer kommentere på væggen for eventet. Dette vil svare til, at du brugte Facebook.