Hvad er Crewnet?

Hvad er Crewnet? og hvad er Crewnet ikke?

Opdateret over en uge siden

Crewnet er et værktøj, der hjælper event arrangører med at styre deres arrangement, herunder alle deres frivillige.

Vi stiller en online platform til rådighed for arrangøren, men har intet at gøre med selve arrangementet at gøre.

Det vil sige, hvis du har spørgsmål til arrangementet, skal du kontakte den ansvarlige for det arrangement. Fx vil du måske vide, hvornår der serveres middag, om børn kommer ind gratis, hvor mange timer du skal arbejde. Disse spørgsmål skal stilles til arrangøren og ikke Crewnet.

Vi hos Crewnet kan hjælpe dig, hvis du:

• Glemt din adgangskode

• Oplev tekniske udfordringer / problemer

• Har et spørgsmål, men ved ikke, hvor du skal gå hen

• Hvis du bare vil sige hej :)

Hos Crewnet forsøger vi ikke at se verden i kun hvid og sort, men vi vil gerne give en god oplevelse for alle, der kommer i kontakt med os. Så du er altid velkommen til at kontakte os.