Hvilke browsers kan jeg bruge?

Crewnet er opdateret og optimeret til de seneste browers.

Opdateret over en uge siden

Crewnet virker på de seneste versioner af Google Crome, Mozilla Firefox, Safari ogOpera.

For at få mest muligt ud af brugen, anbefaler vi at bruge Google Crome.

Ældre version af browers, såvel som Internet Explorer og Microsoft Edge kan give begrænsninger og problemer ved brug af Crewnet.

Vi anbefaler altid at have den seneste version af dine browers installeret og for bedst oplevelse er Crome anbefalet.

I tilfælde af vedvarende problemer kontakt os venligst.