Events
At lave et nyt event

Guide til hvordan du lavet et nyt event og hvilke muligheder du har.

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

For at lave et nyt event skal du gå til 'indstillinger - event - de tre vertikale prikker - lav nyt event'.
Her kan du give dit nye event et navn, specificere dagene dit event finder sted og tilføje arbejdspladser til eventet. Du har mulighed for at knytte tidligere arbejdssteder for tidligere supervisor til det nye event. Efter du har lavet dit event kan du invitere brugere fra dine tidligere events. Det gøres under “Indstillinger -> Events -> 2020 -> Inviter brugere fra tidligere events”.

Du har her muligheden for at sætte en deadline for supervisor og brugere, såvel som arbejdsstederne du ønsker at sende en invitation til.

Hvis du vælger at invitere brugere fra tidligere events, vil supervisorne fra arbejdsstedet modtage en e-mail omkring det, sammen med den deadline der er skrevet. Supervisorerne på arbejdsstederne har indtil deadlinen til at vælge de brugere de ønsker.

Når deadlinen for supervisor er nået, bliver invitationerne automatisk brugt og brugere har indtil den deadline du skrev. Når deadline for brugere er nået, vil deres invitation blive slettet.

Brugerne får en e-mail med alle informationerne de har brug for.

Du skal altid huske, at specificere indstillingerne for nye brugere der vil tilmelde sig. Det gøres under 'indstillinger - Rediger tilmelding'.

Du skulle nu gerne være godt i gang.

Husk at du altid kan skrive til os på: [email protected] eller chatte med os gennem knappen nederst i højre hjørne.