Rapport - timer

Her kan du downloade en rapport om timer af et event, gruppe og arbejdssted

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Denne funktion finder du i hovedmenuen til venstre under rapport - timer. Her kan du også få en rapport over de timer dine brugere har arbejdet.

Du kan specificere hvilket event, gruppe eller arbejdssted.

Når du først har valgt informationen du ønsker at inkludere i rapporten, kan så på download rapport. Herefter får du et overblik, som giver dig mulighed for at se de forskellige brugere og deres timer distribueret over dagene event har lagt. Med en opsummering af dagen, per hjælper og total.