Brugere

Under menuen brugere, kan du se alle dine brugere.

Opdateret over en uge siden

Via brugere kan du søge efter dine brugere ved navn, e-mail eller telefonnummer.
Du kan også lave avanceret søgninger hvor du kan filtre dine brugere. Det kan være kompetencer, tags, sidst set, medlemmer af arbejdssteder, arbejdsløs og mange andre muligheder.

Herudover kan du se detaljerne på hver bruger, sende dem en besked eller se deres profil. Det gøres ved at klikke på brugerens navn.

Det er også muligt at sende en besked (e-mail eller besked) til en gruppe af brugere du har fundet gennem søg. Det gør du ved at klikke på hver enkel du ønsker at sende en besked til, og klik 'skriv besked' i bunden.

Kun administrator og supervisor har adgang til dette.