Invitationer
Forhåndsinvitation

Her er en beskrivelses af hvordan forhåndsinvitationerne fungere

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Dette er forhåndsinvitationens processen.

Vælg:

1. Indstillinger

2. Event

3. Vælg Event

4. Vælg "Inviter brugere fra tidligere event"

5. Vælg nu først hvilket arrangement du ønsker at invitere fra

5.1 Hvor mange dage skal supervisorer have til at vælge hvilken frivillige der skal inviteres igen

5.2 Hvor mange dage skal brugeren have til at godkende sin invitation.

5.3 Du kan følge med i tidsplanen.

5.4 Vælg hvilke arbejdsteder du ønsker der skal inviteres til.

5.5 Inviter. Vi går nu i gang med at invitere brugerne med det samme.

6. Dine Supervisorer starter med at få besked. Den mail de modtager ser således ud

7. Supervisorer kan nu vælge hvilken frivillige der skal inviteres til jeres nye event. Hvis de trykker på den røde knap, fjernes invitationen

8. Supervisor skal nu angive grunden til at afvise personen. Så i som administratorer kan se hvorfor.

9. Samt skrev en kommentar

10. Når datoen for invitationerne til de frivillige kommer. Vil de modtage en mail som denne. Hvis de ønsker at hjælpe skal de trykke "Ja", eller skal de trykke "Nej", eller blot ikke reagere.

11. Trykker de ja, så bliver den frivillige bedt om at logge ind. Når de er logget ind, kommer en prompt som denne, som de skal trykke "Ja tak" på.

Det er nu bare at vente på alle de frivillige tilmelder sig igen.