Hvordan viser jeg hvornår jeg er tilgængelig?

Nogle arrangører ønsker at være opmærksom på, hvornår du kan hjælpe.

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Ikke alle arrangører ønsker at se de frivilliges tilgængelighed. Så frygt ikke hvis du ikke kan se dette.

Hvis du har mulighed for vælge din tilgængelighed, så gør venligst dette.

Der er 2 måder at vælge, hvornår man er tilgængelig.

Enten via menuen på venstre side eller via forsiden.

Du kan nu vælge de tidsperioder, du ønsker at hjælpe på. Alle perioder er grønne (kan hjælpe) fra start, hvis du trykker på en periode, bliver den rød (ønsker ikke at hjælpe).

Derudover er det muligt at skrive en note til, hvorfor man ikke ønsker at hjælpe.

*** HUSK - Bare fordi man har sat periode rød og ikke ønsker at hjælpe, kan arrangøren stadig vælge at give dig vagter i perioden, da dette er op til arrangøren.