Hvordan tilmelder jeg mig? (Første gang)

Du har aldrig brugt Crewnet før og ønsker at hjælpe. I denne artikel beskriver vi processen du skal igennem første gang, du skal oprette dig

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Du er enten bliver inviteret eller får et link fra eventarrangøren. Dette link vil se således ud: https://xxxxxx.crewnet.dk (dog med et specielt ID for arrangørens Crewnet-side i stedet for "xxxxxx"). Du er nu klar til at registrere dig.

1. Tryk på "Registrer".

2. Skriv din e-mail.

3. Vælg hvilket sprog du ønsker. Bare rolig, du kan ændre dette senere.

4. Godkend at du er ved at oprette dig.

5. Udfyld oplysninger.

6. (MÅSKE) Svar på de spørgsmål arrangørende har beskrevet, så godt som muligt.

7. Læs grundigt vilkårene og godkend disse. Hvis du ikke kan godkende, skal du ikke acceptere, kontakt i dette tilfælde venligst arrangøren.

8. Du kan nu ansøge de steder, du ønsker at arbejde. Vælg de steder du ønsker og afsend din ansøgning. Du kan ændre din ansøgning senere (dette kan se anderledes ud for dig).

9. Du er nu færdig og klar. Du skal nu vente på at din ansøgning bliver godkendt af arrangøren eller en supervisor.