Vagter og vagtplaner
Rostering
Opret eller rediger Vagttyper / Vagtplans kategorier

Sådan finder du vagtplans kategoriens indstillinger, så du kan redigere eller operette nye vagt typer.

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Hvordan finder jeg vagttypernes indstillinger eller opretter jeg nye?
Under arbejdssted, så vælger du 'vagtplaner':

Derefter får du oversigten over alle vagtplanerne som er tilknyttet arbejdsstedet. Så vælger du den vagtplan du gerne vil redigere vagttyperne for.

Nu kan du oppe ved de tre prikker vælge "indstillinger".

Nu er du inde ved vagtplans kategoriens indstillinger. Og du oprette nye vagttyper eller redigere dine allerede oprettede typer.

Oprette en ny kategori:

Læs mere om vagtplans kategorier her;

Rediger kategorier:

Vælg den vagttype du vil redigere. Tryk på blyanten.

En anden og hurtigere måde at redigere er ved oversigten over alle vagtplaner: