Lokationer

Hvad er lokationer, og hvordan opretter man en lokation?

Opdateret over en uge siden

Lokationer bruges til begivenheder. For at oprette en begivenhed, så skal begivenheden tilknyttes en lokation.

Lokationen bruges til at angive hvor begivenheden afholdes. Det kan fx være på lageret, et mødelokale, festlokale eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig selv, og du kan oprette så mange lokationer du vil.

Du opretter en ny lokation når du opretter en ny begivenhed. Her kan du give lokationen et navn som er påkrævet. Derudover kan du angive en adresse, postnummer og by.

Når du er ved at oprette en ny begivenhed, hvad enten det er et møde eller et event, skal du vælge en lokation.

Når du klikker på "Vælg lokation" kan du vælge imellem de lokationer du allerede har oprettet, eller oprette en ny lokation. Her kan du også se om lokationen, er ledig i det tidsrum du gerne ville afholde begivenheden.