Brugere
Eksporter brugere

Sådan kan du eksportere dine brugeres informationer

Opdateret over en uge siden

Det er kun en administrator der kan eksportere brugere.

Hvis du går til "Brugere" og laver en søgning, så vil du via topmenuen (de tre små prikker) kunne eksportere dine data til Excel.

Du får brugerens navn, telefonnummer og e-mail-adresse.

I henhold til vores betingelser:
Arrangøren må ikke reproducere, udgive, overføre, distribuere, offentligt vise, udleje eller udlåne, ændre, data leveret af Crewnet, sælge, helt eller delvist, direkte eller indirekte, nogen af de tjenester, som Crewnet tilbyder.
Arrangøren må ikke downloade eller på anden måde kopiere Medhjælperes personoplysninger fra Tjenesten, bortset fra Medhjælperes navn, telefonnummer og e-mail-adresse."