Sådan sender du en sms til alle frivillige på én gang

Sådan kan du sende en sms til alle dine frivillige/brugere

Opdateret over en uge siden

Denne artikel er tiltænkt administratorer.

Grupper
Under grupper, har du flere muligheder for at sende en sms til mange/alle frivillige på en gang. Hvis du vælger systemgruppen der hedder "Bruger", så sender du til alle brugere/frivillige der har registreret sig i systemet, der tilhører din konto.
Du kan også vælge gruppen der hedder dit event navn eller årstal (Fx 2019), de frivillige der ligger i denne gruppe, er kun frivillige der har en plads på et arbejdssted, og dermed har været aktiv til dit event, og sandsynligvis haft en vagt.

Når du går ind på gruppen, så kan du oprette en sms ved at klikke på telefon ikonet, under stedet hvor du kan oprette et opslag.
Her kan du skrive din besked. Den første sms kan indeholde 160 tegn, og vi giver dig en estimeret pris på hvad det vil koste at sende beskeden til modtagerne.