Jeg skal sende en besked til lige netop mit hold/team

Sådan gør du hvis du ønsker at sende en besked til dit hold/team

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Hvis du laver et opslag på selve arbejdsstedet, så kommer det ud til alle på arbejdsstedet. Du kan også gå til "Brugere" i hovedmenuen, vælge arbejdsstedet under arbejdssted i avanceret søgning, og så klikke de personer af det drejer sig om. Husk vi sender kun til én side af gangen.

Ellers kan du gå til arbejdsstedet og under "Tilknyttede brugere" og så klikke de personer det drejer sig om, og sende dem en besked. Du kan også gå via vagtplanen og klikke på den person det drejer sig om.

Det er kun en administrator der kan oprette en gruppe, så hvis du gerne vil have en gruppe til kun dine folk, skal du have fat i en administrator.

Vi håber det besvarer dit spørgsmål.