FAQ
Ændre mailadresse

Sådan ændrer du din mail

Opdateret over en uge siden
  1. Log ind på din konto

2. Klik på "Konto" i øverste højre hjørne og vælg "Profil"

3. Klik derefter på blyant ikonet for at redigere din profil, ud fra dit navn.

4. Klik herefter på skift e-mail ved siden af de nuværende email.

5. Du kan nu ændre din mail. Du skal indtaste din nye e-mail to gange, og herefter sender vi en bekræftelse til den nye mail.

6. Du bekræfter din nye e-mail ved at klikke på "Bekræft email" i den mail du modtaget.