Blacklistet

Sådan blacklister du en bruger

Opdateret over en uge siden

Har du frivillig eller en bruger der fx ikke er mødt op til deres vagt, eller har gjort andre ting der berettiger en "blacklisting", så er her hvordan du gør.

Først skal du finde den bruger/frivillig du gerne vil blackliste og gå til deres profil. Herefter skal du finde fanen "Administrator". Her vil der nu komme en lille menu (tre små hvide prikker) til højre for navnet på den frivillige. Her kan du vælge "Fjern bruger".

Du har to muligheder:

1. Du kan fjerne brugeren fra din konto.

2. Du kan fjerne brugeren fra din konto og udelukke personen fra at logge ind med den samme email. Hvis du vælger at fjerne og eksludere brugeren, har du ydeligere mulighed for skrive en kommentar eller notat med begrundelse.

Vi sørger for at slette alle deres tilhørsforhold til dit arrangement, og fjerne vedkommende.