Brugere
Dansk
Log ind på vegne af en bruger

Sådan logger du ind på vegne af dine brugere

Opdateret over en uge siden

Vi har gjort det muligt for administrator at logge ind som de deres brugere. Det er tiltænkt til hurtigere at kunne hjælpe dine frivillige, hvis de har et spørgsmål eller lignende.

Proceduren er at den frivillige skal ind på deres profil, her har de fået en ny fane der hedder “Adgang”. Her kan den frivillige give dig som administrator adgang i 24 timer og selv trække adgangen tilbage. Den frivillige kan se hvornår de har givet adgang, og hvem der har benyttet denne adgang.

Du logger ind som en frivillige ved at gå til deres profil - administrator - menu (de tre små vertikale hvide prikker) og her kan du logge ind som den frivillige.

Første gang du benytter denne funktion, skal du godkende vores betingelser.

Vi minder om, at du ikke må videregive oplysninger, som du har erhvervet gennem Tjenesten, herunder men ikke begrænset til andre frivilliges personlige oplysninger. Du kan blive holdt ansvarlig for skader og blive straffet.

Brug kun efterligningen til den rigtige brug og i overensstemmelse med den bruger, du udgiver dig som. Prøv at begrænse din brug og adgang til personlige oplysninger. Så snart du er færdig, skal du huske at logge ud.