Du finder først den gruppe du gerne vil slette (Grupper -> "gruppen").

Derefter skal du redigere gruppen, det gøres via menuen (de tre små prikker).

Herefter skal du igen finde menuen, og du kan nu slette gruppen.

Vær opmærksom på at handlingen ikke kan fortrydes, og at du ikke kan slette system grupper.

Fandt du dit svar?