Adgang til butikken

Sådan tilgås butikken fra en terminal

Opdateret over en uge siden

Hvis en søgning (læs mere her) har fundet en bruger, kan en ny ordre oprettes direkte fra terminalen, ved at klikke på indkøbskurven, hvis butikken vel og mærke er åben.

På terminalen er der adgang til de samme produkter, der er adgang til i den "normale" butik. Priserne og evt. rettigheder til at måtte købe/bestille følger også de regler der evt. er oprettet på produktet.

Brugeren der betjener terminalen, kan tilføje de produkter til kurven som der ønskes.

Kurven er altid et overblik over den aktuelle ordre.

Når ordren er afsluttet, kan produkterne udleveres og evt. betaling modtages.

Hvis der er NFC produkter i den nye ordre, skal det ønskes NFC kort scannes og bliver dermed tilknyttet den nye ordre.