Adgang til POS terminaler

Sådan kommer du i gang

Opdateret over en uge siden

Indstil adgang

For at få adgang til POS-terminalen skal du først konfigurere terminalerne under Indstillinger -> Terminaler

Opret en ny terminal ved at klikke på det grønne plus (+)

Navngiv terminaleren og vælg typen.
Check in bruges til at scanne billetter med og registrerer at gæsten er kommet. Udlevering vælges hvis du vil bruge terminalen til at registrerer udleveringen af NFC varer/produkter. Bemærk at du kun kan søge på NFC værdier og ikke andet.

Når du har oprettet din terminal, vil du se en kode, som du skal bruge lidt senere.

En adgang kan kun bruges én gang og adgangen kan altid lukkes på den røde knap.

Registrer terminalen

Du finder adgangen til vores POS terminal system her: https://pos.crewnet.dk

Første gang du besøger siden bliver du bedt om at registrere terminalen, her indtaster du den kode, du oprettede tidligere.

Herefter skal du bruge det nummer der står på ID-kortet af en person med adgang til terminalerne, eller det NFC id der evt. er tilknyttet ID-kortet.

Derefter er personen blevet logget ind og kan benytte terminalen.