Fjern en supervisor

Sådan fjerner du en supervisor fra arbejdsstedet

Opdateret over en uge siden

En supervisor er ansvarlig for et arbejdssted såsom en bar, scene, teknik, mad osv. De styrer de frivillige på deres team, laver vagtplaner og er ansvarlig for stedet. En supervisor kan være supervisor på flere forskellige arbejdssteder på samme tid.

Fjern en supervisor fra et arbejdssted

• Find det arbejdssted du vil fjerne en supervisor fra i oversigten over arbejdssteder

• Klik på arbejdstedet

• Klik på 'Supervisor' i toppen af højre side

• Du har nu mulighed for at fjerne brugeren som supervisor

Brugeren vil ikke blive fjernet fra arbejdsstedet her. For at gøre det skal du gå til tilknyttede brugere på arbejdsstedet og klikke på de tre vertikale prikker (menuen) ved siden af brugeren. Her vil du kunne fjerne brugeren (kræver administrator rettigheder)

Hvis du vil se dette eller har spørgsmål omkring det er du velkommen til at skrive til os i messenger i appen eller sende os en email.