Workplaces
Arbejdssteder - introduktion

Hvad er arbejdssteder og hvordan virker de?

Opdateret over en uge siden

Dette er et eksempel på hvordan dit arbejdssted kan se ud. Hvis du har flere event vil du have muligheden for at skifte mellem dem. Du kan også segmentere arbejdsstederne gennem arbejdssteder grupper.

I toppen af menuen har du mulighed for at sortere efter manglende brugere (de tre linjer), eller søge efter arbejdssted ved at bruge luppen.
Plus ikonet giver dig mulighed for at lave et nyt arbejdssted.
Via menuen (de tre vertikale prikker) har du mulighed for at styre arbejdssteder grupper.

For hvert arbejdssted kan du se hvor mange der er tildelt arbejdsstedet, hvad det ønskede nummer er og hvor mange procent du er på, dette er også vist i process linjen, der skifter farve alt efter hvor langt fra eller tæt på man er på det ønskede antal.

Du kan også se om der er en aldersgrænse for arbejdsstedet og hvor mange vagter der er lavet i arbejdsstedet.

Det grønne ikon viser hvilken tilmeld / registrer kategori arbejdssteder har, hvor det blå ikon viser hvilken gruppe arbejdsstedet er tildelt.

Hvis arbejdsstedet har en eller flere supervisors, vil deres navn blive vist nedenunder arbejdsstedet.

Hvis du klikker på arbejdssteds grupperne vil du kun kunne se arbejdsstederne der er tilknyttet gruppen eller kategorien.

Hvert event har deres eget arbejdssted, men du vil kun skulle oprette det en gang hvis du ønsker at knytte det til flere events. Dette kan gøres under indstillinger og events.

Spørgsmål eller feedback?
Hvis du gerne vil se det eller har spørgsmål til det, er du velkommen til at skrive til os i messenger i appen eller skrive en mail.