Vagtplaner - 101

Hvad du skal vide omkring vagtplaner i Crewnet

Opdateret over en uge siden

Denne video vil guide dig gennem de mest relevant dele af vagter og vagtplaner i Crewnet.

Guide
Arbejdssteder er et centralt element i Crewnet. Alle vagterne er relateret til et arbejdssted. På startsiden af alle arbejdssteder har du mulighed for at tilgå vagterne for arbejdsstedet. Et arbejdssted kan have så mange vagter, hvis du vil dele dine vagter ind i forskellige arbejdsplaner. Vi anbefaler normalt kun at have en vagtplan per arbejdssted.

Hver vagtplan kan have flere vagtplans kategorier. Hver vagt er linket og defineret af vagtplans kategorien den tilhører. Det betyder at hver vagt der bliver lavet i en vagtplans kategori vil have de samme indstillinger.

For at komme til vagtplan oversigten, efter at have klikket på vagtplaner, vil du hurtigt få et overblik over de forskellige vagter der er tildelt arbejdsstedet. Her vil der stå navne på vagterne, hvor mange vagter der er taget inden for hver vagtplans kategori, hvor mange ledige vagter der er og hvor mange timer der er. Det er også her du kan få et overblik hvilke brugere der har søgt om vagterne.

Ved at klikke på pennen ved siden af vagtplans kategorierne vil du få muligheden for at ændre indstillingerne for kategorien og selvfølgelig også se vagterne.

Vagtplanen vil som standard kun vise den aktuelle dato.

I denne oversigt vil du have muligheden for at vælge en anden dato i venstre hjørne og i højre hjørne kan du vælge mellem dag, uge eller månedlig visning.
Via print ikonet kan du printe vagtplanen, gear ikonet vil sende dig til indstillinger for de forskellige vagtplans kategorier. Manden vil give dig mulighed for at lave smarte vagter. Til sidst vil plus ikonet give dig mulighed for at lave vagter.

Hver vagt er grupperet i de tildelte kategorier. De forskellige vagter vil blive vist and udvidet afhængig af vagtens længde. Du kan klikke på en hver vagt, for at få flere detaljer om den og tildele/fjerne brugere fra vagterne. Du kan også ændre vagterne fra denne oversigt ved at klikke på den.

Medlemmer af arbejdsstedet der er tilknyttet vagtplanen vil vises i alfabetisk orden med deres navn og billede. I denne visning kan du også prioritere vagterne og slette dem. Du vil kun kunne vælge hvilke brugere der skal tage vagten.

Alle vagter er som udgangspunkt skjult, og bliver først offentliggjort når du gerne vil have det. Du har mulighed for at skjule hele vagtplanen eller enkelte vagter igen, efter du har offentliggjort det. Når du har skjult vagterne, så kan brugere ikke se vagterne og de får heller ikke nogen notifikationer om ændringer. Brugeren får en notifikation om at de har fået en vagt når du offentliggøre den.

Du kan skjule og offentliggøre alle vagterne i en vagtplan, fra oversigten over vagtplaner på arbejdsstedet.

Hvis du skjuler vagter der kræver handling, altså hvor vagten enten er blevet ansøgt, brugeren ønsker at sælge den eller en anden bruger ønsker at overtage den, så kan du fortsat skjule vagten. Vi sørger for at alt vender tilbage når du igen offentliggøre vagten.

Når du laver ændringer på en vagt der er skjult, så får den person der er tildelt vagten ikke nogen notifikationer herom.

Hvis du gerne vil se det eller har spørgsmål til det, er du velkommen til at skrive til os i messenger i appen eller skrive en mail.