Arbejdssteder grupper

Hvad er de og hvordan virker de?

Opdateret over en uge siden

Med denne feature er det muligt at organisere og gruppere dine forskellige arbejdssteder i kategorier for lettere at få adgang og et bedre overblik.

Dette er meget rart hvis du har mange arbejdssteder.

I oversigten over arbejdssteder kan du nemt vælge mellem de forskellige grupper i arbejdssteder eller vise dem alle.

Via menuen (de tre vertikale prikker) kan du styre dine grupper i arbejdssteder.

Her kan du se alle dine arbejdssteder og hvilke arbejdssteder de er associeret til. Du kan ændre navn på en gruppe ved at klikke på den and via menuen (de tre vertikale prikker) kan du lave nye.

Husk på, at arbejdssteder grupper følger dit event.

Spørgsmål eller feedback? Hvis du gerne vil se det eller har spørgsmål til det, er du velkommen til at skrive til os i messenger i appen eller skrive en mail.