Moduler
Butik / onlinebutik

Tillad dine brugere at købe ting direkte gennem Crewnet.

Opdateret over en uge siden

Lad dine brugere købe merchandise og billetter gennem din egen webshop, og hold øje med lagret med det integreret lagersystem.

Modtag let betalinger med kreditkort

I løbet af få minutter kan du tilkoble kreditkort til din online butik - uden problemer med en masse dyre og besværlige løsninger.
Vi har lavet et samarbejde med Stripe som tillader dig, at modtage Visa og MasterCard betalinger, og du betaler kun for gebyr per transaktion - ikke nogle månedlige gebyr samt bliver betalingerne direkte overført til din konto.

Det bedste er at det er gratis, at lave en integration med Stripe, og vi tager ikke noget for det. Du kan her læse hvad Stripe tager af gebyr per betaling.

Sæt regler for køb af produkter

Du kan nemt opsætte regler for dine produkter, så du kan bestemme hvilken gruppe af brugere der kan købe hvilke produkter og til hvilken pris.
De følgende parameter kan bruges til opsætning af regler:

• Alder

• Postnummer

• Tags

• Hvilket arbejdssted brugeren er tilknyttet

• Hvilken gruppe brugeren er i

• Antallet af timer brugeren har

Integreret lagersystem

Hold altid øje med hvor meget du har på lager.
Du vil altid kunne se hvor meget du har på lager, hvor meget du har solgt og hvor meget der er reserveret af dine brugere.
Når dit event starter, kan du nemt se om dit lager passer med det indbyggede system optælling.