SMS
SMS indstillinger

Hvad er SMS indstillinger?

Opdateret over en uge siden

Under indstillinger - SMS, kan du bestemme dine SMS indstillinger. Du kan se din balance, din SMS log af seneste sendte og generelle indstillinger for at sende SMS'er.

Indstillinger
Her kan du skrive senders navn, navnet på  modtagers navn når de modtager en besked fra din konto. Du kan enten vælge at sende en besked op til 11 karakter eller et telefon nummer. Hvis du bruger tekst, kan din besked ikke besvares.

Du kan også give gruppeledere og supervisors mulighed for at sende en besked.

Det er også her du kan indstille om dine brugere skal mindes om kommende SMS, og hvornår dette skal ske.