Ændre tilmelding

Gør tilmeldingsprocessen mere personlig

Opdateret over en uge siden

Under menuen indstillinger - ændre tilmelding, kan du personliggøre tilmeldingsprocssen for nye brugere ned til mindste detalje.
​
Her får du en lille guide som forklarer hvad de forskellige indstillinger betyder.
Du kan åbne og lukke tilmeldinger til dit event, hvilket påvirker om brugere kan tilmelde sig eller ej.

Tilmeldingsindstillinger

Ansøgninger

Du kan vælge om nye brugere skal lave en eller flere ansøgninger for, at tilmelde sig flere kategorier eller arbejdssteder. Hvis du vælger ikke at gøre det, skal nye brugere manuelt tilføjes til et arbejdssted eller hvis du har valgt at de skal søge om vagter, vil brugeren automatisk blive tildelt et arbejdssted hvor vagten hører til, når brugeren har valgt en givne vagt.

Eksterne grupper
Hvis du bruger denne funktion, vil nye brugere blive spurgt om de er en del af en ekstern gruppe. Eksterne grupper kan blive brugt til at inddele personer som tilhører forskellige eksterne grupper, klubber eller foreninger. Så kan du holde øje med hvem de er og hvor mange timer de har arbejdet. Alt dette og meget mere kan du styre gennem eksterne grupper.

Introduktionsbesked
Her kan du skrive information til nye brugere, når de tilmelder sig. Det kan være regler om antal timer eller generelt information.

Betingelser
Hvis du har nogle betingelser som nye brugere skal godkende, kan de blive skrevet her.

Slut besked
Informationen du skriver her vil blive vist efter brugeren har udfyldt tilmeldingsformen. Eksempel vil en besked omkring hvad der sker efterfølgende komme her.

Slet bruger ansøgning
Here you can decide what happens to a users applications when they are assigned to a workplace. If you want a user to work only in a specific location, select Yes. However, if you choose no (default setting), we maintain the user's applications, and the user can be added to more workplaces by a supervisor.

Spørgsmål til brugere
Her har du muligheden for at spørge brugerene om et spørgsmål.

Indstillinger for brugere
Bruger timer
Her kan du specificere om brugeren skal have et bestemt antal timer.

Bruger information
Her kan du bestemme om du vil have, at de skal bruge deres adresse og t-shirt størrelse.

Tilmeldingskategori
Læs omkring tilmeldingskategorier her.

Velkomst besked
Læs om velkomst besked her