Butikken
Påmindelser om køb eller bestilling af produkter

Sådan opretter du en påmindelse om køb eller bestilling af produkter

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Find det produkt, du gerne vil oprette en påmindelse til køb eller bestilling (Butik -> Produkter)

Find hvor der er en påmindelse om køb.

Klik på 'Opret ny regel'

Derefter får du en boks, hvor du kan oprette en ny påmindelse til køb eller bestilling af det ønskede produkt.

Her kan du indstille regler for påmindelse om køb eller bestilling af dine produkter. Påmindelsen sendes kun, hvis brugeren ikke allerede har købt / bestilt produktet. Gælder også varianter af produktet.

• Du kan nu vælge, hvilken handling en bruger skal tage, inden påmindelsen aktiveres.

• Hvordan påmindelser skal ske.

• Fra hvornår og til hvornår påmindelsen skal udsendes.

• Hvor mange dage efter, at brugeren har udført den krævede handling, der skal gå før påmindelsen sendes.

• Emne i den meddelelse, der sendes til brugeren

• Meddelelse eller information til brugeren.

• Hvis reglerne for produktet skal følges (vi anbefaler altid, at reglerne følges)

• Hvilke butiksperiode påmindelser skal ske i.

Når du har oprettet påmindelsen, holder vi øje med, hvornår brugeren skal have påmindelsen og sender den til personen. Med et link til din butik.