Lav SMART vagter

SMART vagter er en funktion, som gør det hurtigt for dig at lave mange vagter på en gang og dele dem ud over flere dage.

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

Her er et hurtigt overblik over hvordan man laver SMART vagter.

Du kan vælge en eller flere datoer, hvor du gerne vil lave en vagt. Du gør det ved at klikke på den grå boks og efterfølgende vælge de dage du ønsker. Når du har gjort dette, klikker du bare udenfor kalenderen.

Hvis du har lavet flere vagtgrupper, skal du vælge hvilken gruppe vagterne skal indgå i.

Skriv tiden hvor FØRSTE vagt skal starte. I dette tilfælde vil vagten starte kl. 7.00.

Ligeledes vælger du tidspunktet vagten skal slutte.

Nu skal du specificere hvor lang hver vagt skal være. Det skal gøres i hele minutter:

• En halv time = 30 minutter

• 1 time = 60 minutter

• 1 1/2 time = 90 minutter

• 2 time = 120 minutter

• osv.

Hvis du ønsker en afstand mellem vagtblokkene, kan du skrive hvor mange minutter du ønsker.

Eksempel:
Du har skrevet at din første vagt starter kl. 07.00 og strækker sig over 120 minutter, vil din vagt se ud som følgende.

• 07:00 - 09:00

• 09:00 - 11:00

• 11:00 - 13:00

• osv.

Hvis du går ind og laver en afstand mellem vagtblokkende på 30 minutter, ser dine vagter sådan ud:

• 07:00 - 09:00

• 09:30 - 11:30

• 12:00 - 14:00

• Osv.

Overlap mellem vagterne

Hvis du ønsker at overlap mellem vagterne, skal du angive et negativt tal i feltet. Tryk -15 hvis du ønsker et kvarters overlap.

Tilsidst skal du skrive ind hvor mange vagter du ønsker at lave indenfor hver blok. Hvis vi tager eksemplet fra punkt 6, hvor du har skrevet 2 vagter ind per blok, kommer din vagtplan til at se således ud:

• 07:00 - 09:00

• 07:00 - 09:00

• 09:30 - 11:30

• 09:30 - 11:30

• 12:00 - 14:00

• 12:00 - 14:00

• osv.

Gem din vagtplan

Når du har udfyldt ALT klik på:

Systemet vil nu lave vagterne for dig.

Hvis knappen ser ud som nedenstående, er det fordi du har glemt at udfylde nogle felter. Husk at tjekke om alt er udfyldt rigtigt.