Indstillinger
Tilmeldings kategorier

Alt du skal vide om tilmeldings kategorier

Opdateret over en uge siden

Tilmeldings kategorier bruges til at gruppere dine forskellige arbejdssteder i kategorier, som brugerne kan ansøge om.
En tilmeldings kategori består af:

• Navn

• Beskrivelse

• Vagt information

• Aldersgrænse

• Tilknyttede arbejdssteder

• Tags

• Regler for venteliste

Du tilknytter den enkelte arbejdssted til en kategori på selve arbejdsstedet, under "Rediger arbejdssted", som du finder ved at trykke på menuen (de tre små hvide prikker, ved siden af navnet på arbejdsstedet), eller ved blot at trykke på navnet på arbejdsstedet. Her kan du ændre navnet på arbejdsstedet, vælge tilmeldings kategori, aldersgrænse, arbejdsgruppe, give en beskrivelse af arbejdsstedet og opgaver, samt vælge om medlemmer af arbejdsstedet må at oprette indlæg. Medlemmer kan fortsætte med at kommentere indlæg.

Du kan finde dine tilmeldings kategorier under: "Indstillinger" - "Rediger tilmelding" - "Tilmeldings kategorier".

Her kan du tilføje nye og redigere eksisterende.

PS: Du kan først føje tags til en kategori, når kategorien er oprettet.