Tags kan blive lavet og styrer af en administrator. Et tag kan blive tildelt en bruger, en vagtkategori eller en registreringskategori . Ved at tildele et tag til en vagtplanskategori eller registreringskategori , kan du kræve at en bruger også have samme tag. Du laver og styrer dine tags under menuen 'indstillinger - tags'.

Her kan du give dine tags et bestemt navn, uanset om det skal være synligt for brugerne og om det skal have en specifik farve. Så kan du kategorisere dine tags efter farve.

Tilføj tags til en bruger