Workplaces
Tilføj brugere til arbejdssteder

Hvordan tilføjer du en bruger til et arbejdssted.

Opdateret over en uge siden

Guide

Denne guide vil hvis dig hvordan du tilføjer en bruger til et arbejdssted.

Der er to forskellige måder at tilføje en bruger til arbejdssteder afhængig af din adgang.

Til supervisors
Dette er din startside for dit arbejdssted.

Du kan styre alt herfra. For at tilføje en bruger til dit arbejdssted skal du klikke på den grønne knap ved navn 'applikationer', den viser også hvor mange applikationer du skal vælge.

Dette er oversigten over applikationerne af dit arbejdssted. Den første sektion viser enhver bruger som har søgt direkte om arbejdsstedet.
Den næste sektion viser brugere som har ansøgt til denne kategori der er tildelt det pågældende arbejdssted.

Hvis du klikker på tommelfingeren (den grønne knap) accepterer du brugerens ansøgning, og han/hun vil nu være en del af dit arbejdssted. Du kan klikke på personens navn for at se flere detaljer.

Hvis du ikke vil have personen på dit arbejdssted skal du klikke på den røde tommelfinger, hvorefter du bliver bedt om at svare på hvorfor du ikke ønsker personen på dit arbejdssted. Når du har bekræftet personens ansøgning vil den blive fjernet fra dit arbejdssted.

Til administrator
Det er lidt anderledes for administrator, da de har lidt flere muligheder.
Administrator har muligheden for at søge og tilføje brugere manuelt.

For at tilføje en bruger manuelt uden en ansøgning til et arbejdssted, skal du skifte fra startsiden af arbejdsstedet (de tre små prikker) og klikker på 'Tilføj bruger til arbejdssted'.

Efter dette kan du søge mellem alle dine brugere ved navn, e-mail eller telefonnummer.

Når du har fundet personen du leder efter, skal du klikke på 'tilføj bruger' og personen er nu en del af arbejdsstedet.

Administrators kan også bekræfte og afvise ansøgninger, på samme måde som supervisorerne, men med lidt mere muligheder.

Ved at klikke på menuen (de tre små vertikale prikker) på en person du er interesseret i, får du ovenstående. Her kan du acceptere ansøgning eller fjerne den helt fra alle arbejdssteder med kategorien, hvis du afviser ansøgningen til en kategori. Brugeren vil ikke kunne se denne kategori igen. Hvis du bare vil fjerne en ansøgning til arbejdsstedet, skal du vælge 'afvis'. Hvis ansøgningen er direkte til arbejdsstedet kan du vælge 'afvis' og fjerne ansøgningen til arbejdsstedet.