Supervisors
Tilføj en supervisor til et arbejdssted

Hvordan tilføjer jeg en supervisor eller en leder til et arbejdssted

O
Skrevet af Oliver Rønberg
Opdateret over en uge siden

En supervisor er ansvarlig for arbejdsstedet som eksempelvis bar, scene, teknik, mad osv. De styrer de frivillige i deres team, laver vagtplaner og er ansvarlig for stedet. En supervisor kan være supervisor flere forskellige steder ad gangen.

Tilføj en supervisor til et arbejdssted

• Find det arbejdssted du vil tilføje en supervisor til i oversigten over arbejdssteder.

• Klik på arbejdsstedet

• Klik på 'Supervisor' i toppen af højre hjørne.

• Du har nu mulighed for at søge efter brugeren du gerne vil gøre til supervisor for arbejdsstedet ved at søge efter navn, email eller telefonnummer.

• Find brugeren ved at søge efter ham/hende

• Klik på 'Gør til supervisor'

• Brugeren er nu supervisor på arbejdsstedet og kan du styre det.

Hvis du gerne vil se det eller har spørgsmål omkring det, er du velkommen til at skrive til os i messenger i appen eller skrive en email.