Workplaces
Invitere brugere til dit arbejdssted

Forbind brugere direkte til dit arbejdssted

Opdateret over en uge siden

Klik 'Lav link' under 'Del følgende link', og et unikt link vil dukke op, som du kan dele med brugeren du ønsker skal være en del af dit arbejdssted.
Når brugerene bruger dette link til at tilmelde sig, vil ansøgningen automatisk blive sendt til dit arbejdssted.

Invitere brugere via email

Du har også muligheden for at invitere brugere med deres e-mail adresse, ved at klikke på: 'eller klik her for at invitere brugere gennem e-mail'.

Skriv navnet, e-mailen eller telefonnummer på den bruger du leder efter, hvis brugeren allerede er oprettet i systemet, klik på '+' ved siden af brugeren.

Brugeren er nu markeret med grøn, for at vise at invitationen bliver sendt.

Kunne du ikke finde brugeren du ledte efter?

Hvis du ikke kunne finde den bruger du ledte efter, kan du skrive deres e-mail.

Skrev e-mail adressen og klik 'tilføj e-mail'. E-mail adressen bliver tilføjet i søgeboksen, og du har nu muligheden for at tilføje flere brugere gennem e-mail adresser.

Til sidst har du muligheden for at tilføje personlige hilsner. Når du er tilfreds trykker du 'send invitationer'.

Invitationerne er nu på vej gennem e-mail.

Når brugeren modtager invitationen og klikker på linket, vil de komme ind på en tilmeldingsside. Her kan de oprette en profil og bliver bedt om at acceptere invitationen, hvor de også vil blive informeret om hvad invitationen omhandler. Så vi brugeren automatisk blive en del af arbejdsstedet når invitationen er accepteret.

Efter accept eller afvisning på invitationen vil tilmeldingsprocessen være den samme. Så hvis du har lavet nogle spørgsmål selv eller vil have en bruger til at skrive om de vil være en del af en bestemt gruppe, kommer det op her.

Hvis invitationen er til et arbejdssted vil brugeren automatisk sende en ansøgning til arbejdsstedet, og vil ikke blive spurgt om en standard registeringskategori.